Udstyr

Vores moderne og kærligt indrettede feriebolig ligger i stueplan og tilbyder rigelig plads til op til 5 personer på næsten 100 kvm. I gangen bydes du velkommen på en lys og venlig måde med vores velkomstgave og malerier af lokale kunstnere. Herfra kommer man ind i soveværelset med Emma-boksfjederseng og et lille hjemmekontor, børneværelset med plads til to børn med mange legemuligheder og et ekstra gæsteværelse med bred seng til en person.

I den store opholds- og spiseplads finder du en komfortabel sofa med smart-tv, en siddeplads med to lænestole foran pejsen og spisepladsen som mødested for lækre måltider og hyggelige sammenkomster. Fra stuen har du direkte adgang til terrassen med siddemøbler og den store lukkede have med vores strandstol fra St. Peter-Ording. Det fuldt udstyrede køkken og badeværelset med walk-in-bruser fuldender vores hus.

Ferie med børn er anderledes end at rejse med din partner eller venner. Kravene til feriedestinationen og indkvarteringen er nye og ofte udfordrende. Vi ønsker at yde dette retfærdighed og samtidig være et smukt hjem for forældre og bedsteforældre, som ikke giver afkald på deres egne idéer om design og stil. Vi har et omfattende udvalg af udstyr på stedet til de små, især babyer op til grundskolealderen, hvilket gør det muligt at ankomme med lettere bagage. Og for de voksne er der selvfølgelig alt, hvad der kan gøre dem glade i ferien.

Værelse

3 soveværelser
Badeværelse med walk-in regnbruser
Fuldt udstyret køkken
Stue- og spisestue med pejs
Vaskerum med tørretumbler og vaskemaskine

Senge

Emma One Boxspring Dobbeltseng 180 cm
2 enkeltsenge 90 cm
1 enkeltseng 120 cm
Alle senge er nyredte

Legetøj

Kapla mursten
Tonie Box med mange Tonies
Legoklodser æske
Brætspil
Bøger

For forældre

Stokke Sleepi barneseng, Stokke højstol, ammepude, varmeflaske, natlampe, børneservice, potte, skammel, strandlegetøj
TV med (din) adgang til Netflix, Amazon Prime og Disney Plus

Udstyr

Senseo kaffemaskine
omfattende køkkenudstyr
Opvaskemaskine
Vaskemaskine og tørretumbler
Vaskemiddel

Have

Stor solterrasse
Indhegnet haveområde
Havebord og stole
Gabion-gitter
Original St.-Peter-Ording strandstol
Frugttræer og -buske til at snacke af