Hjerter

Da vi besluttede at købe et hus i 2022, ombygge det og leje det ud som sommerhus, var det Nordsøen, der var skyld i det.

Vores idé blev født på stranden i Sankt Peter-Ording, i denne uendelige vidde. Et sted, der på samme tid begrunder og inspirerer. Her bliver hovedet renset, og man føler sig pludselig meget let. Sankt Peter-Ording er et sted i hjertet, som man ikke skal lede længe efter. Vores feriebolig er også blevet et sted i hjertet for os – og forhåbentlig også for dig.

Der er mange steder i Nordfrisland, der ligger skjult, og som man opdager som små skatte med tiden. Her vil vi gerne præsentere dig for vores hjertesteder. Bemærk også de butikker og restauranter, der er opført her, og som drives af deres ejere med hjertet.

Happy Picnic Family (maj til oktober)
Afstand 2 km
Med Family Fun Basket sender vi dig til et sted, der simpelthen gør en familie glad. Vores lykkeplads fremkalder latter, glæde og forbløffelse på dine børns ansigter.
Info: Tönning by, turistinformation 04861/614-20

Saltmarsk St. Peter-Ording-Bad
Afstand 26 km
Peter-Ording er saltmarsken en naturlig overgang mellem land og hav. På den ene side er der mudderfladen, på den anden diget og i midten saltmarskerne.

Salt&Silver ved havet
Afstand 25 km
I den afslappede strandbar-atmosfære fremtryller det førsteklasses team kreative retter med en nordisk ånd ved hjælp af de bedste råvarer fra regionen. Delikatesser grillet over åben ild og vidunderlige desserter.
Info: saltandsilver.com

Westerheversand Fyrtårn
Afstand 27 km
Besøg det berømte Westerhever fyrtårn, som kun kan nås til fods eller på cykel. På vejen tilbage kan du gå langs den historiske Stockenstieg gennem saltmarsken.
Info: 04865/1206

St. Peter-Ording Adventure Promenade
Afstand 11,5 km
Eventyrpromenaden i St. Peter-Ording er en af de mest populære attraktioner i St. Peter-Ording. Fitnessområder, legepladser, solplæner, en udsigtsplatform, en biotop og et mødested for hele familien fuldender tilbuddet.
Info: Turistinformation 04863/9990

Spielwaren Mondenkind, St.-Peter Ording (Bad)
Afstand 25 km
Wolfgang og hans familie er det rigtige sted for alle, der kan lide at lede efter spil af høj kvalitet i rigtig gode legetøjsbutikker. Han kender alle de spil, han har at tilbyde – og pas på – han vinder (næsten) alle auditioner med et tyvagtigt smil. Mange af vores spil kommer herfra – hans YouTube-kanal er også fantastisk.
Info: mondenkind.de / Youtube Mondenkind

Kanaljomfru i Friedrichstadt
Afstand 17 km
Janina på Grachtenfräulein tilbyder te og delikatesser som regional marmelade og honning samt gode gaveidéer som hendes kærligt designede kurve. Te og hjemmelavede sæber fra vores velkomstpose kommer også fra hendes lille, men fremragende butik.
Info: grachtenfraeulein.de

Art.flowers i Tönning
Afstand 2 km
Du vil lede forgæves andre steder efter en blomsterbutik med et tilknyttet galleri, der er så enestående som Britta Schopfs – kunstner og blomsterhandler. Hendes blomsterarrangementer ligner kunstværker. De fleste af billederne i vores feriehus kommer fra dit galleri.
Info: brittaschopf.de

Solnedgang i Pellworm
Afstand 65 km
Hvis du elsker solnedgange, bør du komme til Pellworm ved Hoog-færgen. Her har den nedgående sol den perfekte scene: I forgrunden døjer bådene malerisk i Vadehavet. De karakteristiske silhuetter af Halligen Hooge og Langeness dukker op i horisonten.
Info: pellworm.de