Have

Velkommen til en oase, hvor du kan boltre dig, spise, gå på opdagelse, lege, slappe af og grille.

Spisebord

På terrassen er der et spisebord med plads til seks personer og et overdækket område med et bistrobord og to stole. Lyskontakten til udendørsbelysningen er placeret i stuen ved siden af terrassedøren.

Pavillon

Slap af under pavillonen på 2 bistro-stole, se på fuglene i det nærliggende foderområde, eller nyd vores nyanlagte have.

Grill

Höfats Cube-ildkurven giver en vidunderlig mulighed for et romantisk bål for to eller en hyggelig grillaften. Grillredskaberne findes i køkkenet. Du bedes indsamle brugt kul i stålspanden. Der er en børste til rengøring af grillristen. Et lille tip: Pak først grillristen ind i vådt avispapir; efter et par timer kan grillristen så nemt rengøres.

Strandstol

Slap af i den originale strandstol fra St.-Peter-Ording. Sæt venligst beskyttelsesbetrækket på igen efter brug.

Snacking

Højbedet med krydderurter, bærbuskene og frugttræerne kan bruges til madlavning og snacks. Men efterlad også noget til de andre gæster.

Opbevaringsrum til cykler

Du kan parkere dine elcykler i det aflåselige opbevaringsrum ved siden af terrassen og oplade dem gratis i elcykelstikket. Til mindre reparationer finder du værktøj, pumpe og et monteringsstativ. Der er også plads til andre voluminøse genstande. Her finder du også vores håndvogn, som du kan bruge til udflugter. Bobby cars og løbehjul er til rådighed for børn.

Mountain Play Base

BERG Play Base er det perfekte koncept til haven, når det gælder fitness, sport, leg og afslapning. Udendørs fitnesscenter eller legeredskaber til børn, vi har noget for enhver smag. Bemærk: Brug af klatrestativet er tilladt for børn fra 3 år. Forældrene er ansvarlige for opsyn.