Husets regler

Hav det sjovt på ferien. Ikke desto mindre har vi opstillet nogle regler, som vi håber vil møde din forståelse. Ved at behandle huset med omhu hjælper du os med at kunne tilbyde dig og andre gæster en behagelig indkvartering også i fremtiden.

Generelt

Håndter venligst møblerne og inventaret med omhu, og behandl ejendommen med omhu.

Køkken

Sæt kun porcelæn, gryder og bestik i skabene, når det er rent og tørt. Stil ikke varme gryder og andre varme genstande på borde eller arbejdsflader uden en bordskåner. Brug altid et skærebræt som underlag, når du skærer. Hold ovnen og mikrobølgeovnen ren indvendigt.

Skader

Rapporter venligst enhver skade med det samme. Lejeren er erstatningspligtig for skader svarende til genanskaffelsesomkostningerne.

Ventilation

Luft ud mindst én gang om dagen i 5-10 minutter, især efter brusebad.

Pligt til omhu

Når du forlader huset, skal du låse hoveddøren og lukke alle vinduer.

Ressourcer

Økonomisk brug af vand og elektricitet.

Bortskaffelse

Affaldet sorteres i restaffald, papir og emballage med den grønne prik. Passende beholdere er tilgængelige på ejendommen.

Ansvar

Vi er ikke ansvarlige for gæsternes værdigenstande.

Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt.

Rygning

Rygning er ikke tilladt i feriehuset.

Hviletid

Af hensyn til det gode naboskab beder vi dig om at respektere offentlige rolige tidspunkter som middag, nat og søndagshvile.

Hus til højre

I tilfælde af umiddelbart nødvendige reparationer eller for at afværge fare kan det være nødvendigt at gå ind i feriehuset uden gæstens vidende.

Parkering

Vi påtager os intet ansvar for køretøjer, der er parkeret eller manøvreret på ejendommen og deres indhold. Opladning af køretøjer via vores elnet er ikke tilladt.

Tilbage