Køkken

For at du ikke skal savne noget i vores feriehus, har vi et fuldt udstyret køkken.

Kogebøger

Hvis du kan lide at lave mad på ferien, så er vores kogebøger lige noget for dig. Vi har samlet et udvalg af vores yndlingskogebøger. Hav det sjovt med det!

Ovn

Ovnen er selvforklarende i betjeningen og har konvektion, top- og bundvarme samt grillfunktioner. Ovnen betjenes via displayet (2). Drej for at tænde (1). De enkelte funktioner indstilles med knapperne (2+3). Vi har to bageplader til ovnen, som du finder i skuffen under ovnen. Der er også bagepapir indeni. Kogepladen betjenes via ovnen: Forreste venstre kogeplade (A), kogeplade bagest til venstre (B), kogeplade bagest til højre (C), kogeplade foran højre (D).

Betjeningsvejledning til ovn (PDF)

Emhætte til udsugning

Emhætten til emhætten er placeret under det høje skab over kogepladen. Brug altid emhætten, når du laver mad. Træk kontrolpanelet ud for at starte. Motorhjelmen kan tændes via betjeningspanelet i højre side (b), tænde lyset (a), og vælg to højere hastighedsniveauer (c+d).

Mikrobølgeovn

Den indbyggede mikrobølgeovn er placeret i et højt skab. Brug kun med mikrobølgeovnsdækslet. Følgende indstillinger er mulige: STOP (1), effektindstilling (2), ris- og pastafunktion (3), dampfunktion (4), +/- knapper (6), afrimningsfunktion (7), start (8) og døråbning (9).

Brugsanvisning mikrobølgeovn (PDF)

Opvaskemaskine

Brug kun opvaskemaskinelapper. Opvaskemaskinen har flere programmer. Det mest almindelige program er “ECO”. ECO vasker ved ca. 50° og er den mest energieffektive. For at starte skal du først trykke på knappen længst til venstre (On/Off) og derefter bruge programknappen (f.eks. Eco) til at vælge program. Sæt opvasketabs i, tryk på Start, og luk lågen. Når døren er lukket, starter det indstillede vaskeprogram.

Betjeningsvejledning til opvaskemaskine (PDF)

Senseo kaffemaskine

Der er en Philips Senseo kaffemaskine i køkkenet. Vi gav dem nogle kaffepakker til de første dage. Instruktioner til maskinen er fint forklaret i denne video. I supermarkederne kan du genkende de rigtige kapsler på ordene “egnet til Senseo” eller lignende på emballagen.

Brugsanvisning Kaffemaskine (PDF)

Pander / gryder

I køkkenet finder du pander i forskellige størrelser og et grydesæt. Alt er til venstre i de store udtræksskuffer. Vi har naturligvis også gryder, brætter, skåle og mange andre nyttige køkkenredskaber.

Bortskaffelse af affald

Foran huset finder du beholdere til restaffald (sort), plast (gul) og papir (grøn). Sørg venligst for korrekt sortering.

Opgørelse

Nedenfor finder du udvalgte stykker fra vores køkken med mulighed for at købe dem via et link. De generelle vilkår og betingelser hos den respektive udbyder gælder.

Philips My Living LED-loftspots, Amazon
Philips Senseo kaffepoddemaskine, Amazon
Vivo by Villeroy & Boch New Fresh Basic Combi Set, Amazon
Ritzenhoff & Breker Jasper kaffeservice, Amazon
Zwilling Roseland-bestiksæt, Amazon
Fissler Copenhagen Pot Set, Amazon
AMT støbejerns stegepande, Amazon
Joseph Joseph Affaldssorteringssystem, Amazon
Braun MultiQuick 9 stavblender, Amazon
Bauknecht KDA1420 Køleskab, Amazon
Bauknecht mikrobølgeovn, Amazon
Bauknecht ovnsæt, Amazon

Alfons Schuhbeck – Den nye bayerske kogebog, Amazon
Tom Kerridge – Rigtig pubmad, Amazon
Jamie Oliver – Middagen er klar
Tim Mälzer – Født til at lave mad
Haya Molcho – At komme hjem