Soveværelse

Der er nyredte senge i soveværelserne.

Senge

Alle senge er nyredte ved ankomsten. Betrækkene er velegnede til allergikere og vaskes alle ved 90°.

Det store soveværelse

Du vil føle dig hjemme i vores komfortable Emma One boxmadras (testvinder Stiftung Warentest) med fuldmadras. I det store soveværelse er der et arbejdsbord – som også kan bruges som toiletbord – til din bærbare computer, hvor du kan arbejde i fred. Der er WiFi på alle værelser.

Hvis du ikke ønsker at arbejde med WiFi, kan du bruge en Fritz Powerline-adapter. Du finder netværkskablet og en strømtilslutning til din bærbare computer bag den midterste skuffe.

Infrarød kabine

Du kan finde oplysninger om den infrarøde kabine her.

Betjeningsvejledning Infrarød kabine

Gæsteværelse

Hvis du rejser med en ekstra person eller venter gæster på ferien, kan du også booke vores gæsteværelse. I gæsteværelset er der en stor enkeltseng (120×200), et stort klædeskab, et smart-tv med Magenta TV og et klædeskab.

Magenta TV-guide

Windows

Det store soveværelse har mørklægningsgardin, og de to andre soveværelser har mørklægningsgardiner med plisségardiner. Du kan flytte plisségardinet op eller ned.

Barneseng

Der er en barneseng på værelset. Du finder betræk i garderobeskabet.

Opgørelse

Nedenfor finder du udvalgte værker fra vores børneværelse med mulighed for at købe dem via et link. De generelle vilkår og betingelser hos den respektive udbyder gælder.

Emma One Boxspring Seng, Emma
Flysekretær Müller Living, Otto
Modulært Plus garderobeskab Müller Wohnen, Otto