Vaskerum

Der er vaskemaskine og tørretumbler i vaskerummet bag køkkenet. I vaskerummet er der også en tøjhest, og der er nok tøjklemmer.

Vaskemaskine og tørretumbler

En lille forsyning af bæredygtigt vaskemiddel fra everdrop er tilgængelig til de første par vaske. Vaskemaskinen betjenes på følgende måde: Vælg programknappen for den ønskede vasketøjstype, indstil temperaturen og tryk derefter på startknappen. Efter vask skal du lade døren stå åben, så vaskemaskinen kan tørre.

Tørretumbleren er selvforklarende, og det samme gælder vaskemaskinen. Grundlæggende vælges programmet først, og derefter trykkes der på startknappen. Når tørreprocessen er slut, skal du rengøre fnugfilteret og løfte vandtanken ud af døren og tømme den.

Fyld tørretumbleren og vaskemaskinen så meget som muligt. Brug tøjstativet i stedet for tørretumbleren til små mængder vasketøj.

Vasketøjskurve

Der er to vasketøjskurve og nogle knager i vaskerummet.

Everdrop

Everdrop-vaskemiddelflasker hænger over vaskemaskinen. De bæredygtige og 100 % veganske rengøringsprodukter supplerer bæredygtighedskonceptet i vores hus. I vores velkomstpakke finder du genopfyldningsfaner til universalrengøringsmidlet.

Strygning

Hvis du ønsker at stryge noget tøj, finder du et strygebræt til højre for vaskeridøren. Jernet hænger over det.

Håndvask

Til højre for varmeanlægget er der en vask, hvor man kan tømme vandet fra tørretumbleren.

Opgørelse

Nedenfor finder du udvalgte dele fra vores vaskeri med mulighed for at købe dem via et link. De generelle vilkår og betingelser hos den respektive udbyder gælder.

Electrolux L6FBA648 vaskemaskine, Amazon
Hoover H-DRY 500 varmepumpe tørretumbler, Amazon
Miele Classic C1 støvsuger, Amazon
IKEA Platsa hylde, IKEA