Millioner af mennesker verden over sværger til den – på alle tider af døgnet: den uundværlige kaffe. Hvad kan være bedre end at nyde en kop frisk, varm og velduftende kaffe? Uanset om det er tidligt om morgenen efter at være vågnet, til morgenmad, sammen med et lækkert stykke kage eller bare som en opkvikker indimellem.

For os er MoccaMaster-kaffemaskinen uovertruffen, og selvfølgelig er den et must i vores feriehus. MoccaMaster er vores absolutte favorit blandt filterkaffemaskiner. Vi var ikke kun imponerede over dens enkle design og brugervenlighed, men også over dens smag.

Vi har sværget til MoccaMaster derhjemme i årevis, da den giver os mulighed for at tilberede store mængder kaffe hurtigt – uden at gå på kompromis med smagen. Det er ikke en selvfølge med filterkaffemaskiner. De har ofte en tendens til at brænde kaffen på med for varmt vand eller brygge den for hurtigt, hvilket fører til skuffende resultater.

MoccaMaster brygger filterkaffe, der faktisk kan matche kvaliteten af håndbrygget kaffe. Godt design er vigtigt for os, men funktionalitet kommer først. Begge dele gælder for MoccaMaster. Vi synes, at den passer perfekt ind i ethvert køkken og stadig skinner efter mange år.

Det særlige ved MoccaMaster er den skånsomme bryggeproces, hvor kaffepulveret tilføres jævnt 96 °C varmt vand gennem ni fine ventiler. Det kan man tydeligt smage i resultatet. MoccaMaster kan fremhæve selv de fineste nuancer, og vi var især imponerede over dens smag ved større mængder kaffe.

Når det kommer til tilberedning, er maskinen baseret på den praktiske tilgang til konventionelle kaffemaskiner: mal kaffen, bestem mængden af vand, tænd og nyd.

Vi anbefaler MoccaMaster til alle, der ikke vil gå glip af førsteklasses kaffe, selv når de laver mere end to kopper. MoccaMaster scorer også point for sin holdbarhed (5 års garanti), ekstremt nemme tilberedning, konstant klare smag og store tidsbesparelser.